Sunday, November 22, 2009

Veerand Milli kahe kuuga

November hakkab läbi saama ja sellega seoses ka projekt nimega "Miljon krooni kahe kuuga". Selles projektis osalesid paljud eesti parimad rahamängude mängijad ja pokkeri proffessionaalid. Nad said oma eesmärgi täitmisega hämmastavalt hästi hakkama, eesmärk oli täidetud nädalaid ennem lõppkuupäeva. Paljud osalenud mängijad tegid oma parimad kuu tulemused üldse ja liikusid limiitidesse, kus nad varem polnud käinud ja leidsid ennast seal mugavalt tundvat. Vastava projekti kohta saab lugeda aadressil http://miljon.pokkeriprod.com/.

See andis innustust Eesti pokkeri järeltulevale põlvele teha samalaadne projekt. Eesmärk mitte vähem ambitsioonikas veerand miljon krooni. Seda kavatseme saavutada rahamängu limiitides $10NL - $50NL ja sngdes sisseostumaksimumiga $12. See eeldab et iga projektis osaleja panuseks umbes $1250 kuus, mis paljude jaoks on üle keskmise kuu näitaja.

Võitlus eesmärgini jõudmiseks saab olema raske aga karastav. Kindlasti pole tegemist, millegi võimatuga. Loodan et projekt teeb kõigist osalejatest paremad mängijad ja me vallutame suuremaid limiite ja saame nendes võitvateks mängijateks. Et püstitataks uusi isiklike rekordeid ja avastataks jõudu rühkida edasi kui river meie vastu on . Loodan , et ühiselt aidatakse ka maha jääjaid nii tõmmates ise suuremat koormat, kui parandades koos mindseti mängu analüüsiga.

Projekt toimub 30.11 - 30.01 ja need saavad olema ühed huvitavamatest kuudeks meie pokkerikarjäärides. Tuleb kokkuhoida, kõrgele sihtida ja areneda ning veerand milline armee variseb kokku meie ees.

Kivisaba



Vastav teema pokkeriprod.com foorumis
http://foorum.pokkeriprod.com/index.php/topic,2732.0.html

8 comments: